06-02-2019

Ventana Research benoemt MicroStrategy tot leider in Mobile Analytics en BI

Deel dit bericht

MicroStrategy is door Ventana Research benoemd als Overall Value Index Leader in het 2019 Value Index for Mobile Analytics and Business Intelligence rapport. Dit onderzoeksrapport evalueert zowel technologieleveranciers als hun producten.

Michael J. Saylor, CEO van MicroStrategy, is zeer verheugd met de erkenning van zijn bedrijf als leider door Ventana Research. ”Onze klanten gebruiken mobiele productiviteitsapplicaties om hun manier van werken te herdefiniëren en prestaties te verbeteren. Met analyses, transacties, multimedia, samenwerking en beveiliging via één mobiel ontwikkelplatform voor mobiele apps, stelt MicroStrategy 2019 gebruikers in staat inzichten om te zetten in actie met hun iOS- en Android-smartphones en -tablets.”

De Value Index biedt volgens David Menninger, Senior Vice President & Research Director van Ventana Research, een diepgaand overzicht van leveranciers die analytics en Business Intelligence bieden op mobiele apparaten. “We evalueerden honderden criteria die nodig zijn voor succes op mobiele devices. Wij feliciteren MicroStrategy met het feit dat ze toonaangevend zijn in de Mobile Analytics and BI Value Index en voor de toewijding om op verschillende apparaten een rijke ervaring te bieden die specifieke bedrijfs- en procesbehoeften invult.”

Organisaties kunnen de Value Index gebruiken als een gids om leveranciers te beoordelen en te bepalen of ze het beste aan hun behoeften voldoen. De Value Index for Mobile Analytics and BI identificeert bedrijven die de hoogste waarde leveren op basis van een gewogen evaluatie. Het is gebaseerd op een uitgebreid onderzoek onder vijftien producten van leveranciers in zeven evaluatiecategorieën. Leveranciers die scoren in de top-drie in elke categorie verdienen de aanduiding Overall Value Index Leader. MicroStrategy presteert in drie van de zeven categorieën: op bruikbaarheid, betrouwbaarheid en functionaliteit. De Value Index is volledig onafhankelijk en wordt niet gesponsord door technologieleveranciers.

Download hier het 2019 Value Index for Mobile Analytics and BI rapport.

Partners