14-11-2019

Yellowfin kondigt release Yellowfin 9 aan

Deel dit bericht

Yellowfin heeft de release van Yellowfin 9 aangekondigd, dat een flexibele actiegebaseerde dashboardbuilder en data-storytelling-mogelijkheden introduceert. Deze release biedt ook verbeteringen aan de Yellowfin Mobile-app en introduceert Yellowfin Present (voorheen Storyboard), een geavanceerde en veilige presentatietool.

Yellowfin 9 wil een nieuwe definitie geven aan de analyse-ervaring, met functies die zijn ontworpen om BI toegankelijker, aantrekkelijker en actiever te maken, wat te zien is aan de verbeterde dashboardmogelijkheden. Analisten, ontwikkelaars en ontwerpers hebben volgens het bedrijf nu een geavanceerd analyseplatform om samen te werken, dashboards te bouwen en functioneel uit te breiden.

Nieuwe functies zijn onder meer:
- Een free-form Dashboard Canvas met pixel perfect design control, waarmee dashboards kunnen worden gemaakt die eenvoudig kunnen worden geïntegreerd in applicaties of kunnen worden uitgelijnd met een corporate design thema.
- De introductie van Dashboard Code Mode geeft dashboardbouwers en softwareontwikkelaars de mogelijkheid om acties te integreren en de mogelijkheden van hun dashboards uit te breiden met behulp van diverse coderingstalen.

Yellowfin 9 omvat ook de release van Yellowfin Present, waarmee Yellowfin zakelijke gebruikers een data storytelling mogelijkheid wil bieden. De business kan eenvoudig datarijke presentaties maken die rapporten, grafieken, tekst, video en afbeeldingen combineren binnen de beveiliging van een beheerste informatiearchitectuur.
Tenslotte ziet deze nieuwe versie de officiële release van de nieuwe mobiele app. Door dashboards achter te laten, worden gebruikers via Yellowfin Signals op de hoogte gebracht van realtime wijzigingen in hun data en kunnen ze inzichten begrijpen met Yellowfin Stories.

Partners