03-05-2019

MongoDB neemt Realm over

Deel dit bericht

MongoDB heeft aangekondigd dat het een definitieve overeenkomst is aangegaan om Realm, het bedrijf achter de Realm mobiele database en synchronisatieplatform, voor 39 miljoen dollar in contanten te kopen. De overname van Realm zal de relatie van MongoDB met ontwikkelaarsgemeenschappen die zich richten op mobile en serverless development verdiepen. Er zijn meer dan 100.000 actieve ontwikkelaars die Realm gebruiken.

Volgens Dev Ittycheria, President & CEO van MongoDB, is Realm is ongelooflijk populair bij ontwikkelaars van mobiele applicaties omdat het het voor hen gemakkelijk maakt om met data te werken. ”Deze overname past goed in onze wereldwijde clouddatabase, MongoDB Atlas, en vormt een aanvulling op Stitch, ons serverless platform. We kijken er naar uit om nauw samen te werken met Realm's sterke technische talent en de levendige ontwikkelaarscommunity, om extra marktaandeel in de databasemarkt te veroveren door ontwikkelaars een veel flexibelere, intuïtievere en uitgebreidere manier te bieden om met mobile data te werken."

De overname zal naar verwachting in het tweede kwartaal van het fiscale jaar van MongoDB, eindigend op 31 januari 2020, worden afgerond.

Partners