ICT zonder Kopzorgen event
(12-06-2014)

Deel dit bericht

Komend voorjaar en najaar organiseert ICT-dienstverlener Unica Schutte ICT door het hele land verschillende edities van haar themamiddag 'ICT zonder kopzorgen'.

Tijdens deze themamiddag wordt inzicht gegeven in actuele ontwikkelingen op het gebied van ICT en telecom en de wijze waarop organisaties daar efficiënt mee om kunnen gaan. Nieuw in het programma zijn de keynotes ter afsluiting van elke middag. Dit voorjaar worden de keynotes verzorgd door trendwatcher Sander Duivestein en Microsoft partner directeur Arjan Oude Kotte.

Een andere vernieuwing in het programma zijn de bijdrages van diverse technologiepartners van Unica Schutte ICT. Technologiegiganten Microsoft, Citrix, HP en Avaya verzorgen parallelsessies tijdens de themamiddag ICT zonder Kopzorgen. De themamiddagen zijn bedoeld om de razendsnelle technische ontwikkelingen op het gebied van ICT te duiden. Om organisaties daarbij te helpen, worden er verschillende kennissessies over actuele thema’s gehouden. Daarmee leren organisaties in één middag trends op het gebied van ICT en telecom beter begrijpen. Thema’s die worden behandeld zijn onder meer cloud computing, mobiele IT en de webbased desktop van de toekomst.

Keynotes

Ter afsluiting van elke themamiddag vindt er een keynote speech plaats van een toonaangevende ICT-specialist. Tijdens de edities in het voorjaar vormen Sander Duivestein en Arjan Oude Kotte de afsluiting van de middag. Sander Duivestein, verbonden aan het Verkenning Instituut Nieuwe Technologie (VINT) van Sogeti, neemt de bezoekers in zijn keynote op donderdag 22 mei mee in zijn missie om te duiden wat de impact van technologie is op mens, bedrijf en maatschappij. Arjan Oude Kotte, directeur Small and Midmarket Solutions & Partners bij Microsoft Nederland, vertelt op donderdag 12 juni over de filosofie van Microsoft op technologie, de kansen en bedreigingen voor het bedrijf in de (nabije) toekomst en de koers die Microsoft in Nederland kiest om haar doelstellingen te bereiken.

Data en locaties

De eerste gratis themamiddag wordt op donderdag 22 mei georganiseerd in Amsterdam, op het indrukwekkende kantoor van Microsoft Nederland. Drie weken later, op donderdag 12 juni, is de tweede themamiddag op de vestiging van Unica Schutte ICT in Eindhoven. In oktober en november volgen edities in Zwolle en Rotterdam. Elke middag begint omstreeks 13.30 uur en wordt afgesloten met een netwerkborrel tot circa 18.00 uur. Alle data en locaties zijn terug te vinden op www.ictzonderkopzorgen.nl, waar u zich tevens direct kunt aanmelden.
 

Partners