07-03-2018

Stibo Systems kondigt MDM-product STEP Trailblazer 8.3 aan

Deel dit bericht

Stibo Systems kondigt de nieuwste release aan van haar Master Data Management-platform STEP Trailblazer 8.3, naast nieuwe mogelijkheden voor Product MDM, Customer MDM en Product Lifecycle Management. Stibo Systems is aanbieder van multidomein Master Data Management oplossingen.

Naarmate de markt evolueert en verwachtingen van consumenten blijven toenemen, biedt de nieuwe release veelgevraagde mogelijkheden, waarmee bedrijven in staat zijn om sneller rendement op hun MDM-investering te behalen. Om aan deze eisen te voldoen blijft Stibo Systems robuuste en flexibele datamodellen, standaardworkflows en de user experience verbeteren.

De nieuwe versie bevat de volgende verbeteringen:
- Product MDM stelt organisaties in staat productgegevens van verschillende interne en externe systemen te verzamelen en te consolideren. Bedrijven kunnen elk aspect van elke productrecord volledig beheren en verrijken, waarbij de masterdata over alle bedrijfskanalen worden verspreid en gesynchroniseerd.
- Customer MDM dient als een centrale opslagplaats voor B2B- en B2C-klantgegevens, terwijl het gebruikmaakt van matching- en linking-algoritmen in combinatie met business rules om ongelijksoortige records van bronsystemen samen te voegen in een enkele weergave. Deze release biedt verder een uniforme klant-MDM ervaring met intuïtieve, op pictogrammen gebaseerde navigatie, geavanceerde mogelijkheden voor samenvoeging van records en een configureerbaar algoritme voor recordsafstemming.
- SpirePLM biedt flexibele gegevensmodellen en -processen om producten efficiënt te beheren, procesoptimalisatie voor productontwikkeling en verandermanagement en bevordering van samenwerking in de gehele organisatie.
- STEP Trailblazer 8.3-platform biedt krachtige verbeteringen, waaronder API-verbeteringen en bedrijfsfuncties die de openheid en connectiviteit van STEP Trailblazer versterken. Een Configuration Governance Wiki vergemakkelijkt het proces van het vastleggen, samenwerken en bijdragen aan configuratie-informatie over het platform.

Partners