Seminar Manage your Qlik
(02-06-2016)

Deel dit bericht

In samenwerking met het Zwitserse ICT-bedrijf Ebiexperts organiseert Solipsis op 2 juni aanstaande een seminar speciaal voor Qlik-gebruikers. Solipsis introduceert exclusief in de Benelux een beheertool voor Qlik-software; Version Manager. In een compact middagprogramma demonstreren we u de werking van deze beheertool aan de hand van een verhaal uit de praktijk. U bent met uw deelname verzekerd van een primeur op BI-gebied en kunt u vragen stellen aan de gebruikers en ontwikkelaars van Version Manager.

Wanneer het gebruik van de Qlik Suite binnen uw organisatie toeneemt wordt het steeds complexer om alle gebruikers, dashboards en gegevensbronnen optimaal te beheren. Version Manager voor Qlik, is een standaardoplossing waarmee u uw complete BI-omgeving verder ontwikkelt en optimaliseert.

Met de alles overkoepelde software Version Manager krijgt u bijvoorbeeld als beheerder antwoord op de vraag: Hoe zijn de rapporten gestructureerd, of welke onderliggende queries worden gebruikt? Of misschien wilt u weten wat de gevolgen voor gekoppelde templates zijn bij de wijzigingen in een rapport. Qlik-beheertool Version Manager zorgt voor effectief en veilig beheer van groeiende BI-omgevingen.

2 juni 2016
Zaltbommel

Meld u kosteloos aan

Tags:

Qlik

Company:

Solipsis

Partners