15-09-2020

Qlik breidt Insight Advisor uit voor AI-gestuurde Cloud Analytics

Deel dit bericht

Qlik heeft verbeteringen aangekondigd aan Insight Advisor, de intelligente AI-assistent die rechtstreeks in Qlik Sense is ingebouwd om robuuste augmented intelligence-mogelijkheden voor cloudgebaseerde analytics te leveren. Gebruikers kunnen op verschillende manieren communiceren met Insight Advisor, door gebruik te maken van een complete reeks AI-verbeterde augmented analytics-mogelijkheden die native zijn binnen Qlik Sense.

Deze omvatten op zoekopdrachten gebaseerde visuele analyse (NLP-gestuurd), gespreksanalyse (chat), associatieve inzichten om verborgen gegevensrelaties bloot te leggen, hulp bij creatie en data preparation, en geavanceerde analyseberekening en -integratie. Verbeterde augmented intelligence-functies die beschikbaar zijn in de Qlik Sense-release van september 2020 omvatten:
• Insight Advisor Chat - Een volledig conversational analytics-ervaring, beschikbaar in de Qlik Sense-hub in meerdere talen
• Bedrijfslogica - Mogelijkheid om bedrijfsregels en metadata te creëren om het gedrag van Insight Advisor aan te passen en te begeleiden bij het genereren van inzichten en het begrijpen van natuurlijke taal
• Geavanceerde analyseberekening
• Zoekgebaseerde Visual Analysis op mobiel.

Qlik DataTransfer
Qlik maakt het ook gemakkelijker om AI-gestuurde cloud analytics te benutten door het migratiepad van data naar Qlik Sense SaaS te verbeteren met het debuut van Qlik DataTransfer. Qlik DataTransfer is een gebruiksvriendelijk hulpprogramma dat rechtstreeks in Qlik Sense is ingebouwd en waarmee organisaties hun on-premise en lokale data gemakkelijker en veiliger naar de cloud kunnen migreren. Qlik DataTransfer maakt gebruik van het volledige vermogen van Qlik Sense om gegevens te combineren en te transformeren. Dit zorgt ervoor dat data in cloud analytics terechtkomen en up-to-date worden gehouden binnen Qlik Sense SaaS-applicaties.

Company:

Qlik

Partners