22-10-2020

E-mergo behaalt Microsoft Gold Partner status voor Data Analytics

Deel dit bericht

Microsoft heeft E-mergo de Gold Partner status toegekend voor de categorie Data Analytics. Deze status is gebaseerd op de expertise van getrainde E-mergo consultants. Het toekennen van een Microsoft Gold Partner status betekent dat E-mergo het hoogste competentieniveau voor de categorie Data Analytics heeft behaald. E-mergo is Qlik Elite Solution Provider, TimeXtender Partner, Microsoft Gold Partner en Mendix partner.

Met het toekennen van Microsoft Gold Partner status wordt de bestaande relatie tussen Microsoft en E-mergo geformaliseerd. E-mergo levert al langere tijd oplossingen op het gebied van Microsoft Azure en Power BI voor MKB en Enterprise organisaties. Als Gold Partner van Microsoft is deze expertise nu ook voor de buitenwereld zichtbaar en heeft E-mergo toegang tot de nieuwste Microsoft technologieën.

Data Analytics specialisatie
Het behalen van de Gold status voor Data Analytics past goed in de strategische plannen van E-mergo. E-mergo heeft als doel om data aan alle werknemers binnen een bedrijf aan te bieden zodat hier zo veel mogelijk waarde uit gehaald kan worden. Daarom leveren zij verschillende data analytics software waaronder Power BI, Qlik Sense en QlikView.

Partners