09-09-2014

Onderzoek sector digitale infrastructuur

Deel dit bericht

Afgelopen weken is hard gewerkt aan de start van ons 2014 onderzoek naar de rol en betekenis van de sector Digitale Infrastructuur. Zoals bekend hebben we onszelf hiermee goed geprofileerd in 2013 hetgeen aanleiding geweest om ook in 2014 Deloitte te vragen om de economische effecten van onze sector in meer detail in kaart te gaan brengen. We kijken naar de omzet van de sector en van de directe klanten. We onderzoeken de effecten op directe en indirecte werkgelegenheid en de effecten op de economie. Waarbij we de situatie in Nederland vergelijken met die in de ons omringende landen.

Opmerkelijk dit jaar is de brede steun en participatie van maar liefst 8 partners. Het 2014 onderzoek wordt mogelijk gemaakt door AMS-IX, DHPA, ECP, NBIP, Nederland ICT, NL-Net, SIDN en Rabobank. Het onderzoeksresultaat zal worden gepresenteerd op het ECP jaarcongres op 20 november a.s.

Meer details zijn beschikbaar op jaarcongresecp.nl, waar je je meteen kunt registreren voor dit mooie event dat overigens ruimschoots wordt bezocht door stakeholders uit politiek, grote ondernemingen en overheid.

Partners