Amazon Web Services Summit
(26-09-2013)

Deel dit bericht


Een van de belangrijkste evenementen van de cloud computing community, Amazon Web Services (AWS) Summit, vindt dit jaar plaats in Amsterdam. De van oorsprong Nederlandse Werner Vogels, vicepresident en Chief Technology Officer van Amazon, neemt de keynote voor zijn rekening.

Het gratis, eendaagse event is de plek om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van cloud computing. Daarnaast zijn ook enkele bijzondere cases te zien en zijn er meerdere AWS-engineers ter plekke, die verschillende technische sessies voorbereiden. Bedrijven die AWS gebruiken zijn onder meer Essent, WeTransfer, Unilever en Shell.

De presentaties tijdens de AWS Summit Benelux gaan onder meer over het design, monitoren en beschermen van data en apps in de cloud. CTO Vogels kaart onder meer aan hoe technologie en het gebruik van de cloud en cloud computing meerdere industrieën hebben veranderd als olie en gas, maar ook bijvoorbeeld FMCG organisaties. Technologie heeft niet alleen impact op hoe bedrijven zaken doen, maar ook hoe bedrijven vandaag de dag de consument tegemoet kunnen treden.
Binnen enkele dagen na aankondiging van het event waren de publieksplekken vergeven. Voor de pers zijn nog enkele plekken beschikbaar.

Waar?
Beurs van Berlage, Amsterdam.

Wanneer?
26 september, van 08.30 uur tot en met 18.00 uur.

Klik hier voor meer informatie over het programma.


Tags:

Internet

Partners