02-08-2021

Vodafone Business biedt IoT-diensten van Moving Intelligence

Deel dit bericht

Vodafone Business breidt het aanbod uit door diensten van Moving Intelligence aan te bieden op de Vodafone Business Marketplace. Als partner in digitalisering helpt Vodafone Business ondernemers te innoveren met klantspecifieke combinaties van digitale diensten en producten. De diensten van Moving Intelligence zijn daar nu ook onderdeel van. Moving Intelligence helpt bedrijven grip te krijgen op bewegende objecten via IoT-technologie. Ondernemers hebben in de Vodafone Business Marketplace toegang tot een totaaloplossing inclusief hardware, infrastructuur en software.  

Internet of Things wordt steeds vaker gezien als een hoeksteen van digitale transformatie van Nederlandse organisaties. De technologie wordt ingezet om bedrijfsresultaten te verbeteren: Van het verhogen van operationele efficiëntie tot het creëren van nieuwe producten en verbeteren van klantervaring. “Het toevoegen van de IoT-oplossingen van Moving Intelligence aan de Marketplace sluit aan op de doelstelling van Vodafone Business”, aldus John van Vianen, Directeur Zakelijke Markt bij VodafoneZiggo. “Namelijk om als digitale businesspartner van zakelijk Nederland naast communicatiediensten een breed portfolio aan ICT-oplossingen, kennis en expertise aan te bieden.”

Moving Intelligence
Moving Intelligence is aanbieder op het gebied van beveiliging van waardevolle roerende goederen. De diensten maken het mogelijk om alles wat rijdt, vaart, of wordt vervoerd op elk moment te traceren. Verzekeraars maken hiervan bijvoorbeeld gebruik bij het monitoren van verzekerde objecten. Ook wagenparkbeheerders gebruiken ze om voertuigen te traceren en reiskosten te beheren. Via de Vodafone Business Marketplace levert Moving Intelligence de benodigde hardware en installeert de oplossing. Daarnaast krijgen klanten toegang tot een online portaal waarin ze hun objecten van begin tot eind zelf kunnen volgen. Vooral kleine en middelgrote ondernemers die op dit gebied zelf niet de juiste kennis, expertise of mankracht hebben, zijn erbij gebaat dat deze totaaloplossing op een centrale online plek staat.

Partners