30-11-2020

Vodafone Business en IoT.nxt bieden verbeterde IoT-oplossingen

Deel dit bericht

Vodafone Business gaat aanvullende en verbeterde IoT-oplossingen aanbieden aan haar klanten in Nederland. De nieuwe diensten worden geleverd in samenwerking met IoT.nxt, een dochterbedrijf van Vodafone Group.

Internet of Things wordt steeds vaker gezien als een hoeksteen voor digitale transformatie van zowel overheids- als particuliere organisaties. De technologie wordt voornamelijk gebruikt om bedrijfsprestaties te verhogen: van het verbeteren van bedrijfsefficiëntie tot het ontwikkelen van verbeterde klantervaring en nieuwe producten en diensten. De COVID-19 pandemie heeft deze groei nog verder aangewakkerd. Volgens het Vodafone IoT Spotlight report stelt het overgrote deel van de bedrijven (84%) dat IoT heeft geholpen om het bedrijf ondanks de crisis draaiende te houden. IoT-toepassingen zullen steeds meer worden ingezet om hun bedrijf beter bestand te maken tegen onverwachte veranderingen in de markt.

John van Vianen, Directeur zakelijke markt bij VodafoneZiggo zegt: “We focussen op wat onze klanten nodig hebben, niet op wat wij ze willen verkopen. We leveren complete en innovatieve IoT-oplossingen zodat zij betere bedrijfsresultaten kunnen behalen. Bedrijven hebben, ongeacht hun grootte, betrouwbare partners nodig om ze te helpen tijdens hun digitale transformatie. Met IoT.nxt kunnen we op veel grotere schaal en in alle belangrijke sectoren aan de behoeften van onze klanten tegemoetkomen.”

Volgens het Vodafone IoT Spotlight report vond 87 procent van de bedrijven dat IoT essentieel is voor het toekomstige succes van een bedrijf.

Partners