05-04-2013

Impulse Info Systems kiest voor de Oracle Database Appliance

Deel dit bericht


Impulse Info Systems heeft de Oracle Database Appliance geselecteerd als basis voor zijn USER-zorginformatiesysteem. Deze software-oplossing stelt zorginstellingen in staat het primaire zorgproces te automatiseren, aldus Henk Koopman, directeur van Impulse Info Systems.

De Oracle Database Appliance is onderdeel van de Oracle Engineered Systems-familie en bestaat uit software, servers, opslag en netwerken, waarmee database-taken zijn te implementeren, te beheren en te ondersteunen met een hoge beschikbaarheid. Impulse Info Systems is de eerste Independent Software Vendor (ISV) in Nederland die de Oracle Database Appliance als integraal onderdeel van zijn portfolio aanbiedt aan klanten. De appliance vormt samen met de USER-oplossing de oplossing die Impulse aanbiedt aan organisaties in de zorgsector.

ICT-dienstverlener Impulse Info Systems uit Oldenzaal levert met tachtig professionals IT-oplossingen aan een groot aantal organisaties in de geestelijke gezondheidszorg, forensische zorg, jeugd- en gehandicaptenzorg.  Impulse Info Systems zal direct twaalf Oracle Database Appliances aan zes klanten die allen actief zijn in de kinderpsychiatrie gaan leveren. Zij zullen de USER-oplossing van Impulse Info Systems inzetten als Elektronisch Patiënten Dossier dat alle informatie bevat die de zorgverleners nodig hebben in hun werk met patiënten, zoals financiën, agenda’s, behandelingsplannen en informatie over medicijngebruik. De oplossing kan tevens geïntegreerd worden met eHealth-diensten.

Arno Nienhuis, Senior Sales Director Systems bij Oracle Nederland, is blij dat partner Impulse Info Systems de strategische beslissing heeft genomen om de Oracle Database Appliance standaard op te nemen in zijn aanbod. "Dat is voor ons een bevestiging dat we op de goede weg zijn met onze Engineered Systems.”

Door: Witold Kepinski 


Partners