20-10-2021

Denodo treedt toe tot AWS ISV Accelerate Program

Deel dit bericht

Denodo, leverancier van datavirtualisatieoplossingen, heeft aangekondigd dat het is toegelaten tot het Amazon Web Services Independent Software Vendor Accelerate Program, een co-sell programma voor AWS Partners die softwareoplossingen leveren die draaien op of integreren met AWS. Het programma helpt Partners nieuwe business te genereren en verkoopcycli te versnellen door de deelnemende ISV's te verbinden met de AWS Sales organisatie.

Via het AWS ISV Accelerate Program ontvangt Denodo co-sell ondersteuning en voordelen om in contact te komen met AWS field sellers wereldwijd, die miljoenen actieve AWS-klanten bedienen. Co-selling zorgt voor betere klantresultaten en verzekert wederzijdse betrokkenheid van AWS en AWS Partners.

Denodo bevordert de logical data fabric-benadering, die de ontdekking van en toegang tot ongelijksoortige gegevens mogelijk maakt (zowel wat betreft locatie als formaat) in een logisch geïntegreerd formaat dat betekenisvol is voor zakelijke gebruikers, in realtime, met hoge prestaties en beveiliging, zonder de kostbare vertragingen, het gebrek aan flexibiliteit, beveiligingsvalkuilen en kosten van fysieke gegevensreplicatie of -verplaatsing.

Company:

Denodo

Partners