26-01-2023

Denodo behaalt AWS Data and Analytics ISV Competency status

Deel dit bericht

Denodo heeft aangekondigd dat het de Amazon Web Services Data and Analytics ISV Competency status heeft bereikt. Het bereiken van deze status onderscheidt Denodo als een AWS-partner die met succes heeft aangetoond diepgaande expertise te hebben in data-integratie, beheer en levering van gedistribueerde data voor Business Intelligence en geavanceerde analytics voor ondernemingen en middelgrote bedrijven die AWS-diensten gebruiken.

Door te profiteren van Denodo's native connectiviteit met Amazon Redshift, Amazon Simple Storage Service (Amazon S3), Amazon Relational Database Service (Amazon RDS), Amazon EMR en Amazon Athena, kunnen bedrijven gegevens op petabyte-schaal in realtime integreren om een eenduidig beeld van het bedrijf te krijgen. Het Denodo-platform voor AWS versnelt de time-to-insight en dataservices met kant-en-klaar logisch datamanagement aangedreven door datavirtualisatie, waardoor de reis naar cloudmigratie wordt versneld.

"Denodo is verheugd om de AWS Data and Analytics ISV Competency status te behalen," zegt Suresh Chandrasekaran, executive vice president bij Denodo. "Onze AWS-voetafdruk is enorm - honderden van onze klanten draaien het Denodo Platform op AWS, hebben toegang tot verschillende AWS-diensten via Denodo en kopen het Denodo Platform in AWS Marketplace. Deze competentieonderscheiding erkent het werk dat we gedurende meerdere jaren met AWS hebben gedaan."

Een complex datalandschap, bestaande uit cloud data lakes, Internet of things (IoT) architecturen, NoSQL, en software-as-a-service (SaaS) voeden de behoeften van moderne hybride cloud analytics, machinetaal (ML), en kunstmatige intelligentie (AI). Het kan echter tijdrovend en soms praktisch onmogelijk zijn om alle beschikbare gegevens binnen een bedrijf te onderzoeken en te begrijpen, zoals blijkt uit Denodo's Global Cloud Survey 2022. De geavanceerde datacatalogus van Denodo kan bestaande datasets eenvoudig documenteren en snel op een selfservice manier aan zakelijke gebruikers beschikbaar stellen.

Partners