15-11-2022

TIBCO erkend als leider in GigaOm Radar for Data Virtualization

Deel dit bericht

TIBCO kondigt aan dat het is uitgeroepen tot leider in de 2022 GigaOm Radar for Data Virtualization: Enterprise Vendors. GigaOm beoordeelde de TIBCO Data Virtualization-applicatie, die een leiderspositie kreeg. Het onderzoek is gebaseerd op innovatie en future readiness van datavirtualisatie-oplossingen als succesfactoren.

Matt Quinn, algemeen directeur van TIBCO, is trots dat TIBCO uitgeroepen is tot leider in de GigaOm Radar. "Omdat het evalueert in welke mate een leverancier in staat is om uit te voeren, te roadmappen en te innoveren – allemaal essentiële succesfactoren van ons bedrijf. De GigaOm Radar is gebaseerd op toekomstgerichte analyses die de waarde van innovatie als onderscheidende factor benadrukken, in tegenstelling tot simpelweg het marktaandeel; de resultaten hebben dan ook een enorme geloofwaardigheid in de markt.”

De TIBCO Data Virtualization-mogelijkheden, als onderdeel van het bredere TIBCO-platform, ondersteunen de datafabric-reis die klanten nodig hebben om hun bedrijfsdata te combineren, beschikbaar te stellen en te gebruiken. Door de toegang tot verschillende databronnen vanaf meerdere punten binnen een organisatie te orkestreren en te faciliteren, levert de oplossing datasets in een uniforme en logische datalaag, waar gebruikers betere data-analyses kunnen uitvoeren en in realtime bruikbare inzichten kunnen creëren.

Gepositioneerd als datafabric-kampioen
Volgens de GigaOm Radar loopt TIBCO voorop wat betreft datavirtualisatie dankzij zijn sterke functieset, platformontwerp en goed doordachte datamanagement-mogelijkheden. Het rapport toont de technische diepgang van het TIBCO Data Virtualization-aanbod en benadrukt de voortdurende focus op innovatie en ontwikkeling.

Volgens het GigaOm-rapport heeft “TIBCO zichzelf gepositioneerd als datafabric-kampioen. Het bevat alle essentiële zaken – verbinding maken met bronnen, data ontdekken, deze transformeren met behulp van grafische modellering en publiceren in een semantische laag van dataservices – voor succes. De architectuur van TIBCO is klaar voor meer gecentraliseerde (en gedecentraliseerde) use cases voor het gereedmaken van ongelijksoortige data voor consumptie."

Belangrijke statistieken die werden gebruikt om de verschillende leveranciers in het rapport te evalueren, waren onder meer gebruiksvriendelijkheid, flexibiliteit, automatisering, innovatie en cloud-native mogelijkheden.

Partners