Expertsessie Data Virtualisatie
(29-03-2018)

Deel dit bericht

T​IBCO en connecteddatagroup organiseren op 29 maart de Expertsessie Data Virtualisatie. Snelle technologische en maatschappelijke veranderingen zetten bestaande businessmodellen onder druk. Op grote schaal experimenteren we in organisaties met nieuwe datamethoden en systemen. Data moet steeds sneller, steeds beter, steeds veiliger en steeds gevarieerder beschikbaar zijn. Bestaande​ data architecturen en -technologieën schieten daarbij te kort en leveren niet de flexibiliteit die nodig is.
​Om effectief sturing te geven aan de veranderende behoefte aan data gaat het niet alleen om flexibiliteit, creativiteit, doorzettingsvermogen en ervaring. Het gaat ook om de juiste toerusting.​

TIBCO en connecteddatagroup laten in één middag ​zien hoe ​D​ata ​V​irtualisatie helpt om sneller, eenvoudiger en veel flexibeler data uit een verscheidenheid aan bronnen, eenduidig beschikbaar te maken voor analytische toepassing. Met D​ata Vi​rtualisatie krijg je toegang tot meerdere en gevarieerde gegevensbronnen. Het biedt je gegevenssets en IT-beheerde data services voor vrijwel elke analytische toepassing. ​ ​
Aan de hand van korte presentaties, demo's, recente voorbeelden uit de praktijk en een interactieve workshop vertellen we over de voordelen, mogelijkheden én uitdagingen.

Het programma ziet er als volgt uit:
12.00 - 13.00 uur  Ontvangst (inclusief lunch)
13.00 - 17.00 uur  Onze visie op Data Virtualisatie, Demo ​, ​
Interactieve workshop en concrete cases
17.00 - 18.00 uur  Afsluiting met borrel

Meld je snel aan  ​als je ​deze kennismiddag ​bij wil wonen ​en ​ook zelf wil ​ervaren​ hoe je met de juiste kennis en tools, slim, snel en veilig met data kunt werken.

29 maart
12:00 - 17:00 CEST

Mereveldseweg 9
3585 LH  Utrecht

Partners