08-08-2017

Arrow ECS lanceert IoT Innovator Program

Deel dit bericht

Distributeur Arrow ECS kondigt de lancering aan van haar Things Evolved: IoT Innovator Program. Dit nieuwe initiatief voor de EMEA-regio moet de ontwikkeling van een Internet of Things ecosysteem mogelijk maken en kanaalpartners faciliteren op dit vlak.

Arrow ECS beschikt op de IoT-markt over een breed portefeuille dat alle lagen van een IoT-stack beslaat, uiteenlopend van elektronische componenten tot IT-oplossingen. Met het Innovator Program van Arrow ECS kunnen channel- en IoT solutionproviders profiteren van de aanwezige kennis en kunde op IoT-gebied en van alle andere diensten die Arrow ECS levert, zoals remote management en monitoring, support, design, integratie, training, marketing en financiële oplossingen.

IoT-stacks
Het IoT Innovator Program stelt Arrow’s channelklanten in staat hun eindklanten complete IoT-oplossingen te bieden. Om deze aanpak te ondersteunen en de marktontwikkeling van IoT te versnellen, ontwikkelt Arrow ECS specifieke IoT-stacks. Dat doet het bedrijf in samenwerking met gespecialiseerde aanbieders die oplossingen bieden in IoT-verticals zoals smart cities, industriële IoT, gezondheidszorg en automotive/transport.
Een belangrijk onderdeel van het Innovator Program is de koppeling van deelnemende Things Evolved-partners aan IoT-projecten die Arrow genereert vanuit haar brede activiteiten op het gebied van sensoren en connectiviteit. Things Evolved-klanten profiteren hierbij van Arrow's expertise in het verzamelen en transporteren van IoT-data.

Voordelen
Solution providers kunnen voordelen ondervinden van deelname aan Arrow's IoT Innovator Program, zoals:
• Toegang tot de IoT-solution stacks met daarin alle aspecten van sensoren, connectivity, cloud, analytics, security, IT-infrastructuur, managed services tot en met end-of-life asset disposition
• Certificering van de Arrow Things Evolved Partner-accreditatie
• Bedrijfsanalyses van het Arrow IoT-verkoopteam
• Gekwalificeerde leads en opname in IoT-projecten
• IoT-trainingen en -marketing expertise

Meer informatie: Arrow ECS

Company:

Arrow ECS

Partners