10-03-2017

Be Informed ontvangt miljoeneninvestering van Reggeborgh

Deel dit bericht

Softwarebedrijf Be Informed heeft van de Nederlandse investeringsmaatschappij Reggeborgh een miljoeneninvestering ontvangen. Het softwarebedrijf uit Apeldoorn wil met de financiële injectie versnelde groei realiseren.

Reggeborgh is met deze investering toegetreden als aandeelhouder in Be Informed. Het Apeldoornse softwarebedrijf wil het geld gebruiken om versneld overheden, financiële dienstverleners en organisaties in de industriële sector aan haar klantenbestand toe te voegen.

Regelgestuurde processen
Be Informed heeft sinds haar start in 2006 een compleet Intelligent Robotic Process Automation Platform ontwikkeld. Hiermee worden gepersonaliseerde klantprocessen gedigitaliseerd en regelgestuurde processen geautomatiseerd.
Het Platform en de toegevoegde waarde ervan is inmiddels op wereldwijde schaal bewezen bij organisaties zoals Procter & Gamble, het Europese Patent Office, de Immigratiedienst van Nederland en Groot-Brittannië en bij de grote banken en verzekeraars in Groot-Brittannië.

Complexe processen
Klanten en analisten zien het platform als wereldwijd leidend in de Robotic Process Automation markt. Met name als het gaat om complexe processen (bijvoorbeeld met veel dynamiek en veel regelgeving) en het toepassen van contextuele data (bijvoorbeeld advies voor elke klant op maat of rekening houdend met specifieke regelgeving per land) is het platform volgens Be Informed uniek.

Meer informatie: Be Informed

Partners