01-05-2024

myBrand Conclusion breidt dienstverlening uit voor SAP Signavio

Deel dit bericht

SAP- en OutSystems-dienstverlener en -kennispartner myBrand Conclusion breidt haar dienstenaanbod uit met een volledig gestandaardiseerde proof of value-propositie rondom process intelligence software SAP Signavio.

Met de software krijgen organisaties inzicht in hoe bedrijfsprocessen in SAP- en andere applicaties zich verhouden tot best practices in de markt of ideale systeeminrichtingen. Dit geeft ze de tools in handen om de juiste procesoptimalisaties door te voeren en zo sneller met de markt mee te bewegen of te innoveren. De proof of value stelt klanten van myBrand Conclusion in staat om tegen aantrekkelijke voorwaarden de volledige Signavio-suite aan oplossingen rondom procesmodellering, -analyse en -automatisering te gebruiken, alvorens ze besluiten er zelf in te investeren.

Versnelde conversie
Drie jaar geleden nam SAP Signavio over. Sindsdien heeft myBrand Conclusion geïnvesteerd in het opdoen van kennis en kunde over de business process management software van SAP Signavio. Als preferred Signavio-supplier in Nederland, kan myBrand Conclusion haar klanten de volledige software voor twee tot zes maanden aanbieden. Bovendien ondersteunt het bedrijf bij het technisch en functioneel beheer en helpt het klanten op weg om de inzichten die de software oplevert in acties om te zetten. Zo zet myBrand Conclusion, Signavio onder andere in om SAP-projecten te versoepelen en te versnellen, maar ook om een solide basis weg te zetten voor optimalisatietrajecten in een bestaande omgeving.

Partners