06-04-2016

Divante officieel partner van Cloudera

Deel dit bericht

De Poolse e-businessspecialist Divante is officieel partner van Cloudera en treedt toe tot een groeiend partnerecosysteem dat bestaat uit wereldwijde organisaties, die de focus leggen op moderne dataplatforms en analytics gebouwd op Apache Hadoop.

Cloudera Enterprise is een Hadoop-oplossing voor organisaties die behoefte hebben aan een grootzakelijke variant van Hadoop. Het is een combinatie van het Hadoop-ecosysteem en bedrijfstools en -ondersteuning. Daarmee is Hadoop eenvoudig te beheren en veilig te gebruiken in veeleisende omgevingen.

B2B
Divante heeft veel ervaring met Cloudera-tools – waaronder Cloudera Impala en HUE (Hadoop User Experience) – en heeft deze geïntegreerd in op Spark gebaseerde oplossingen voor de financiële en B2B-branche. “Met de toetreding van Divante tot het Cloudera Connect-programma versterkt de organisatie zijn brede portfolio van Cloudera-technologieën”, zegt Tim Stevens, vicepresident Corporate en Business Development van Cloudera.

Omnichannel customer journeys
CTO Piotr Karwatka van Divante voegt daaraan toe: “De Hadoop ecoysysteemtools zijn tegenwoordig overal te vinden in big data-implementaties. We gebruiken Spark, SparkSQL, Impala en Hive als oplossingen voor de financiële en B2B-branches. Recent bouwden we een realtime analytics engine voor een financiële instelling, waarmee omnichannel customer journeys te volgen zijn. Wij geloven sterk in een zakelijke open source-aanpak en leggen de focus op softwareoplossingen die bedrijfszekerheid bieden.”

Meer informatie: divante.co

Tags:

Hadoop

Company:

Divante

Partners