21-11-2019

Cloudera kondigt Cloudera Connect partnerprogramma aan

Deel dit bericht

Cloudera heeft Cloudera Connect aangekondigd om partners te helpen sneller te innoveren en markten voor machine learning en analyse te laten groeien. Partners verwerven de middelen en expertise om klantacceptatie en waarde te versnellen met end-to-end oplossingen op basis van het Cloudera Data Platform (CDP). CDP levert krachtige self-service analytics die klanten in hybride en multi-cloudomgevingen wensen met een gedetailleerd beveiligings- en governancebeleid dat IT vereist.

In een recent onderzoek van Harvard Business Review Analytic Services zegt 69 procent van de respondenten dat hun organisatie een uitgebreide datastrategie nodig heeft om de strategische doelen voor de komende drie jaar te bereiken, maar slechts 35 procent zegt dat de analyse- en datamanagementmogelijkheden van hun organisatie op koers liggen om die doelen halen, constateert Scott Andress, VP Global Channels and Alliances bij Cloudera. “Dit biedt een gouden kans voor onze partners. Cloudera Connect stelt partners in staat om de bedrijfsdatastrategieën van hun klanten te versnellen, met meerdere paden, waaronder on-premise, hybride en multi-cloud implementaties. "

"Onze Atos Codex Datalake Engine, gebouwd op het Cloudera-platform, maakt digitale transformatie mogelijk door een robuuste architectuur voor analyses, enterprise AI, evenals slimme en onderling verbonden objecten," zegt Emmanuel Le Roux, SVP Big Data Platforms bij Atos. "Met deze aankondiging biedt Cloudera Connect toegang tot verschillende digitale transformatiepaden voor onze klanten."

Ter ondersteuning van het ecosysteem van bedrijven die de markt laten groeien en klantacceptatie vergroten, biedt het partnerprogramma:
• Business modellen voor wederverkoop en ondersteuning van multi-cloud en hybride cloud-implementaties
• Marktontwikkelingsfondsen voor in aanmerking komende partners op basis van co-selling en resell
• Nieuwe oplossingscompetenties voor specifieke gevallen van enterprise data gebruik
• Nieuwe bronnen voor verkoop en pre-sales, inclusief demo-tools en regionale workshops
• Uitgebreide technologiecertificeringen om partnerproducten te ondersteunen die integreren met CDP
• Vernieuwde partnerportal met eenvoudige navigatie en een gepersonaliseerde partnerervaring

Meer informatie over het Cloudera Connect partnerprogramma.

Partners