Gartner Symposium/ITXpo 2014 Barcelona
(09-11-2014)

Deel dit bericht


Lezers van Executive People en Dutch IT-Channel krijgen ook dit jaar een forse korting op het inschrijfgeld voor Gartner Symposium. De speciale Executive People code MPSYM1 geeft een korting van € 600 euro. Gartner Symposium/ITXpo, de grootste CIO-bijeenkomst van Europa, zal plaatsvinden van 9 tot 13 november in Barcelona. Voortbouwend op het thema van vorig jaar, 
Leading in the Digital World, zal onder de naam Digital Business ingegaan worden op de vraag op welke manier nieuwe businessmodellen ontstaan door het samengaan van de fysieke en de digitale wereld. Wat moet een CIO doen om daarop in te spelen?

Dit thema zal aan bod komen tijdens een rijk programma, met onder meer lezingen, workshops en netwerkevenementen. Ook dit jaar is Executive-People de exclusieve mediapartner voor de Benelux van dit event en zal het team Executive People en Dutch IT Channel dagelijks verslag doen vanaf Gartner Symposium-ITXpo.

Tevens organiseert Executive People in samenwerking met Bridgehead en Gartner weer traditiegetrouw de Public sector lunch, de Nederlandse sessie en het Benelux Beach House. Vorig jaar bezochten ruim zeshonderd Nederlandse, Belgische en Luxemburgse bezoekers dit feest in Club Shoko. De Public sector lunch vindt plaats op dinsdag 11 november van 12.00 tot 14.00 uur. 

Het traditionele Gartner Benelux Beach House vindt plaats op woensdag 12 november van 20.00 tot 23.00 uur

En ook dit jaar organiseert Executive People samen met Gartner de Nederlandse sessie tijdens het congres. Details daarover volgen nog.

Bij de Nederlandse sessie vorig jaar stond Big Data centraal. Thijs van Koppen, Regional Vice President Executive Programs Benelux had naar analogie van talentenprograma's als The Voice een battle georganiseerd waarin vier analisten een pitch gaven op het belang van hun aandachtsgebied. Het publiek, bestaande uit meer dan honderdvijftig executives, stemde vervolgens over de onderwerpen. Frank Buytendijk sprak over Big Data, Gregor Petri over Cloud computing, Jeffrey Mann over social software en Mario de Boer over security.

(MvdH)

Bekijk hier een reportage vanaf Gartner Symposium/ITXpo 2013

Meer informatie over Gartner Symposium/ITXpo 2014 en inschrijven 
 

Tags:

ICT-branche

Partners