De toekomst van gebruikersinterfaces
(18-03-2014)

Deel dit bericht

 

Oracle en AMIS bieden u op dinsdag 18 maart 2014 de kans om de toekomst van gebruikersinterfaces te ervaren. Jeremy Ashley, Vice President Application User Experience, en een team van twaalf User Experience specialisten uit de Oracle USA R&D organisatie gunnen u een exclusieve blik achter de schermen. Bij AMIS in Nieuwegein ziet u werkende demo’s, presenteren de specialisten hun ideeën en staan ze klaar om met u van gedachten te wisselen.

U ziet nieuwe concepten en verrassende mogelijkheden die gebruikersinterfaces, mens-machine interactie en de toegankelijkheid van informatiesystemen veranderen. Sommige concepten verkennen de grenzen van de technologie, andere zijn bijna gereed voor productie, of zelfs al beschikbaar. Maar ze hebben één ding gemeen: ze veranderen hoe eindgebruikers met informatiesystemen werken. Ze tonen ons nieuwe vormen van eenvoud, mobiliteit en aanpasbaarheid.

De mens en de machine

Het ontwerp van gebruikersinterfaces is de kunst en de kunde om informatie begrijpelijk te presenteren aan eindgebruikers. Hoe geven we informatie en vervolgstappen ondubbelzinnig weer? Kan een informatiesysteem zichzelf aanpassen aan verschillende apparaten? Welke nieuwe technologieën kunnen we combineren met onze zintuigen? Het gemak waarmee iemand werkt met een informatiesysteem bepaalt uiteindelijk het verschil tussen een tevreden gebruiker en iemand die elke dag worstelt met voor hem onbegrijpelijke systemen.

Werkende demo’s en inspirerende lezingen

Op 18 maart staan de deuren bij AMIS open. U bent van 12:00 tot 20:00 uur welkom om rond te kijken, vragen te stellen en inspiratie op te doen. Een bezoek neemt ongeveer twee uur in beslag. U kiest zelf uw weg door werkende demonstraties, waaronder een robotarm, Google Glass en studies op allerlei tablets. U kunt uw inzicht verrijken door gesprekken met R&D-specialisten. Er zijn korte lezingen door deskundigen die een bredere context geven. Ervaren AMIS consultants analyseren de effecten op applicatieontwikkeling van vandaag. Maar, we willen vooral dat u zich welkom voelt, de innovatieve sfeer proeft, zich laat verrassen en geïnspireerd raakt door nieuwe denkrichtingen.

Een uitdaging voor iedereen

Gebruiksgemak en de mogelijkheden van de nieuwste apparaten zijn uitdagingen voor de gehele software-industrie. Op 18 maart presenteren we concepten die onafhankelijk zijn van de onderliggende technologie. Ze zijn relevant voor SAP, Microsoft, open source of welke omgeving dan ook. Elke organisatie die grote informatiesystemen gebruikt is daarom van harte welkom voor een blik achter de schermen bij Oracle.

The Secret Chamber

Wilt u echt in de toekomst kijken? In The Secret Chamber biedt Oracle Corporation u de kans om concepten te zien die nog ver weg zijn. U ziet hier dingen die voor anderen nog lange tijd verborgen blijven. Sommige ideeën halen wellicht nooit de productiefase of zullen er uiteindelijk heel anders uitzien. The Secret Chamber biedt de ultieme inspiratie.

Als u toegang wenst tot The Secret Chamber, stuur dan een e-mail naar marketing@amis.nl. Wij verzenden u de geheimhoudingsovereenkomst, die u vooraf moet ondertekenen, en het tijdstip waarop u welkom bent.

Uw perspectief

Gedurende de dag verandert de toon en diepgang van de gesprekken. Als manager of architect bevindt u zich in de loop van de middag in het juiste gezelschap. Als ontwikkelaar bevindt u zich vanaf 17:00 tussen gelijkgestemden.

Wees welkom, ervaar innovatie en laat u verbazen en inspireren

Het werk dat achter de schermen van R&D organisaties wordt verricht is normaal gesproken strikt geheim. Oracle Corporation biedt u de kans om, hier in Nederland, de innovatiekracht van Silicon Valley te ervaren. De toegang is gratis. Mis daarom deze gelegenheid niet om inspiratie op te doen en een bijzondere dag mee te maken. Bevestig uw deelname op www.amis.nl/ux.

 

Tags:

ICT-branche

Partners