ICT & Logistiek 2013
(30-10-2013)

Deel dit bericht


CT & Logistiek 2013 is het platform voor ICT-toepassingen en -diensten in de logistieke keten. De laatste trends en ontwikkelingen, producten en oplossingen binnen de sectoren (groot)handel, Industrie, Retail, Logistieke dienstverlening en Transport.

Openingstijden woensdag 30 oktober en donderdag 31 oktober van 9:30 tot 17:00 uur. Locatie: Jaarbeurs Utrecht, hal 3 en 4. Gelijktijdig met E-Fulfilment Expo 2013 (hal 3), het evenement voor kennis over e-commerce en bijbehorende distributie.

110 exposanten
De ca. 110 exposanten van ICT & Logistiek presenteren een compleet en inspirerend aanbod op het gebied van WMS, AutoID, TMS, Supply Chain Management, E-commerce, E-fulfilment, Business Intelligence, systeemintegratie, dienstverlening en advies. Aangevuld met TMS-Tours, WMS-Tours en AutoID-Tours en tal van presentaties. Tevens een ijzersterk inhoudelijk congres- en seminarprogramma vol kennis, advies en oplossingen voor alle logistieke vragen.

E-Fulfilment Expo E-Fulfilment Expo is het evenement voor kennis over e-commerce en de daarbij horende distributie. Bezoekers van ICT & Logistiek 2013 hebben gratis toegang tot E-Fulfilment Expo en vice versa. Meer informatie op: www.ict-en-logistiek.nl en www.e-fulfilmentexpo.nl.


Tags:

ICT-branche

Partners