Infosecurity.nl, Storage Expo en the Tooling Event 2013
(31-10-2013)

Deel dit bericht


Platform voor de IT-professional
Woensdag 30 en donderdag 31 oktober 2013
Jaarbeurs Utrecht, hal 1

De vakbeurzen Infosecurity.nl, Storage Expo en the Tooling Event vinden gelijktijdig plaats. Via seminars, keynotes en case studies verwoorden marktleiders, verenigingen en ICT-professionals hun visies, ideeën en antwoorden op de meest actuele ICT-thema’s. Deze editie is het overkoepelende thema: IT On Demand.

Thema
IT On Demand IT is een essentieel onderdeel van de bedrijfsvoering. Medewerkers werken niet meer per definitie binnen de kantoormuren en binnen vastgestelde kantooruren. Zij zijn namelijk ‘always on’. Toch loopt IT nog vaak uit de pas met de vraag vanuit de business. Nog steeds wordt er reactief gewerkt en is men volgend. Terwijl de business eigenlijk op zoek is naar een proactieve houding vanuit IT. Als er behoefte is, dan wil men het niet volgende week hebben, niet morgen of later op de dag, maar nu.

IT security blijft de gemoederen bezig houden. Spam, phishing, hackers en steeds geavanceerdere vormen van cybercrime vormen reële bedreigingen voor het bedrijfsleven. Infosecurity.nl haakt in op vraagstukken over IT security.

Op Storage Expo vindt men oplossingen voor vraagstukken over het efficiënter omgaan met opslagcapaciteit en verhogen van het rendement uit databeheer.
The Tooling Event is inmiddels het grootste event in de Benelux op het gebied van IT beheer. Hier worden de laatste ontwikkelingen en vraagstukken besproken voor het beheer van de IT-organisaties, -processen en –infrastructuur.

Openingstijden
De beurzen zijn dagelijks geopend van 09:30 tot 17:00 uur.

 

Tags:

ICT-branche

Partners