31-05-2014

Nationale Golfdag voor Automatisering weer groot succes

Deel dit bericht


De negentiende Nationale Golfdag voor Automatisering (NGVA) was wederom een groot succes. Op de baan van Burg Golf in Purmerend kwamen honderdvijftig spelers uit de Nederlandse automatiseringsbranche bij elkaar voor een tournooi op hoog niveau. Het mooie weer maakte van deze traditionele branchebijeenkomst weer een fantastisch evenement.

Initiatiefnemer Armand Draijer, directeur van EuroFace: “Deze negentiende editie alweer van de NGVA was weer beter dan de vorige, dankzij de combinatie van een inhoudelijk sterk programma in de ochtend , gevolgd door een wedstrijd met een sterk deelnemersveld in de middag, en een clinic voor de beginnende spelers.” Het ochtendprogramma werd verzorgd door Willie Appel, VP Executive Partner bij Gartner, die een presentatie gaf over de ontwikkeling van de markt voor cloud computing.

De dag werd afgesloten met een avondprogramma waar tijdens een uitgebreid walking dinner en diverse optredens de golfers het sportieve en het zakelijke konden combineren. Bij de prijsuitreiking bleek dat Willie Appel behalve analytische kwaliteiten ook sportief zijn mannetje staat, want hij bleek de winnaar te zijn van de wedstrijd.

De NGVA editie 2014 werd mede mogelijk gemaakt door Berckhout Financial Services, Verizon, Tectrade en EuroFace. Executive People was traditiegetrouw mediapartner van de NGVA.

Volgend jaar is er een bijzondere editie, als de NGVA zijn vierde lustrum viert.

Bekijk hier de foto's

 

Tags:

ICT-branche

Partners