23-05-2014

Digitaal Schrijven, EasySecure, EBPI en RAET worden lid van Nederland ICT

Deel dit bericht


Nederland ICT heeft de afgelopen periode weer een aantal nieuwe leden mogen verwelkomen. Het gaat hierbij om Digitaal Schrijven, EasySecure, EBPI en RAET.

Digitaal Schrijven BV ontwikkelt en levert mobiele digitale schrijfoplossingen op basis van Anoto digitale Pen & Papier en op basis van Tablets (iOS & Android). Het doel van deze oplossingen is het optimaliseren van formulier gedreven processen. Digitaal Schrijven richt zich met haar diensten op de: Industriële-(Fieldservice & Verkoop), Logistieke-(Transport), Financiële- en de Zorgmarkt (Care & Cure). 

EasySecure International ontwikkelt en verkoopt toepassingen voor tijdregistratie, aanwezigheid en toegangscontrole gebaseerd op Biometrie. IdentySoft is de eerste volledige cloud oplossing met zeer veel integratie mogelijkheden. 

EBPI is gespecialiseerd op het gebied van keteninformatisering. De dienstverlening van EBPI ziet toe op inrichten, verbeteren en beheren van informatie-uitwisseling tussen organisaties in bedrijfsketens en is onderverdeeld in: Ketenstrategie, -ontwerp, -uitvoering en -monitoring/-control. EBPI heeft een generieke service georiënteerde (SOA) infrastructuur ontwikkeld welke een solide basis vormt voor een geautomatiseerde, efficiënte en betrouwbare uitwisseling van gegevens tussen verschillende organisaties in ketens. 

RAET is een e-HRM software leverancier in Nederland. Met een portfolio van online diensten en software op het gebied van Human capital management ondersteunt Raet haar klanten en hun medewerkers. 

Transport & Automotive Network Systems is producent en leverancier van back office software voor logistieke bedrijven in Nederland en België. Het assortiment omvat onder de naam TALIS onder andere Transport Management (TMS) en Warehouse Management software (WMS).

Door: Witold Kepinski
 
 

Tags:

ICT-branche

Partners