23-05-2014

Duitse TIS krijgt kapitaalinjectie van 4 miljoen euro

Deel dit bericht


Het Duitse TIS (Treasury Intelligence Solutions) vergroot zijn kapitaalsbasis met vier miljoen euro. In Zobito (www.zobito.com), een in business software gespecialiseerde venture capitalist uit Zweden, vindt TIS een nieuwe financieringspartner.

Een andere deelnemer aan deze Series B-financieringsronde is de in München gevestigde Venture Capitalist Target Partners (www.targetpartners.de) die drie jaar geleden ook al in de Series A-financieringsronde participeerde.

TIS biedt een ‘Smart Payments’ Software-as-a-Service-platform aan voor middelgrote en grote ondernemingen om wereldwijd bankrelaties, betaalverkeer en liquiditeit ze managen. Met het aangetrokken kapitaal wil de in Walldorf (Duitsland) gevestigde onderneming voortgaande groei realiseren en haar marktaandeel in Europa uit te bouwen. Om dit te bereiken, moet zowel in de verkoop van het platform als in de verdere uitbouw van het cloud-platform geïnvesteerd worden. “We zien bij ondernemingen een sterke trend in de richting van cloud- en SaaS-oplossingen. Op die trend willen we inspelen”, stelt Jörg Wiemer, CEO en een van de drie oprichters van TIS.

Door: Witold Kepinski

 

Tags:

SaaS

Partners