19-05-2023

HPE Ezmeral Software versnelt analytics en AI/ML initiatieven

Deel dit bericht

Hewlett Packard Enterprise kom met innovaties in haar Ezmeral Software platform. Dit platform is ontworpen om organisaties te helpen data beter te benutten en analytics op schaal in te zetten via een SaaS-oplossing voor hybride multi-cloudomgevingen.

HPE Ezmeral Software breidt de edge-to-cloud data- en analyticsmogelijkheden van HPE GreenLake uit en biedt de basis voor machine learning- en artificial intelligence-projecten. Het platform beschikt nu over een nieuwe gebruikersinterface, uitgebreide selectie van de meest gebruikte databronnen en open source tools, interoperabiliteit tussen het platform en zijn tools én een consistente bediening zoals in de cloud.

HPE Ezmeral Software biedt een compleet data- en analyticsplatform met voorspelbare en transparante kosten:
HPE Ezmeral Data Fabric Software biedt naadloze toegang tot hybride cloud implementaties en meerdere databronnen en -formaten, waaronder files, objecten, tabellen en streams. De software is voor het eerst beschikbaar als SaaS-aanbod en met een nieuwe intuïtieve gebruikersinterface.
HPE Ezmeral Unified Analytics Software is een uitgebreid nieuw aanbod voor data engineering, data science en data analytics geleverd als een SaaS en self-service ervaring.

De oplossingen zijn beschikbaar als SaaS-aanbod op elke infrastructuur of publieke cloud.

Partners