28-03-2014

SLTN nestelt zich in kantoorpand Inter Access

Deel dit bericht

 

Na de recente overname van Inter Access door SLTN, heeft SLTN een vervolgstap gezet: de verhuizing naar het ruimere kantoorpand van Inter Access in Hilversum.

Per 15 maart jl. is SLTN gevestigd in het reeds bestaande kantoorpand van Inter Access en luidt het nieuwe adres Colosseum 9, 1213 NN te Hilversum. De telefonische bereikbaarheid is ongewijzigd en blijft telefoonnummer 036-8800222.

Door de fysieke samenvoeging van de bedrijven Inter Access en SLTN zegt SLTN een full service ICT dienstverlener te zijn geworden en kan het zijn klanten nog beter van dienst zijn. "Het kantoor te Hilversum voorziet in alle gemakken en voorzieningen vanwaar wij klanten door vereende krachten, een hoogwaardig kennisniveau en een optimale samenwerking, een compleet palet aan hoogwaardige ICT oplossingen, diensten en ICT producten aanbieden. Of het nu gaat om vraagstukken en oplossingen op het gebied van Cloud, datacenters, infrastructuur, applicaties of consultancy: ons gehele team van professionals staat voor u klaar", zo meldt SLTN.

Witold Kepinski

 

Tags:

ICT-branche

Partners