13-03-2014

Qlik en Info Support sluiten partnerschap

Deel dit bericht

 

Info Support gaat een samenwerking aan met Qlik voor haar platform QlikView, het zakelijke discovery-platform dat door de gebruiker gestuurde Business Intelligence biedt. Info Support zal vanuit haar BI-afdeling het QlikView-platform in gaan zetten voor met name data-discovery en data-analyse bij haar klanten.

Volgens Henk Brands, Business Unit Manager Competence Center Business Intelligence van Info Support, sluit de toevoeging van QlikView goed aan bij de huidige dienstverlening: “Met QlikView kunnen we onze dienstverlening rond data-discovery en data-analyse verder uitbreiden. Het is een toevoeging aan onze bestaande oplossingen, en een voordeel is dat we QlikView ook afzonderlijk bij onze klanten kunnen inzetten. Door dit partnerschap kunnen we met onze klanten nog meer waarde halen uit data.”

Vincent Peters (foto), RVP & MD Benelux, Eastern Europe, Russia & CIS and Middle East and Africa bij Qlik: “Partners zijn een essentieel onderdeel van het succes en de marktbenadering van Qlik. We zijn dan ook verheugd dat we Info Support als nieuwe implementatiepartner kunnen verwelkomen. De expertisegebieden van Info Support sluiten goed aan bij de mogelijkheden die QlikView biedt. Daarnaast deelt Info Support onze visie in de mogelijkheden en kansen van Business Intelligence en we zien dan ook uit naar een succesvolle samenwerking.”

Door: Witold Kepinski

 

Tags:

ICT-branche

Company:

Qlik, Info Support

Partners