12-02-2014

BPSolutions wint Europese IBM Beacon Award 2014 in de categorie ‘Outstanding Technical Excellence’

Deel dit bericht

 

BPSolutions is uitgeroepen tot Europees winnaar van de IBM Beacon Award 2014 in de categorie ‘Outstanding Technical Excellence’. Elk jaar onderscheidt IBM tijdens de Partnerworld Leadership Conference, dat dit jaar werd gehoduen in Las Vegas, een select aantal IBM Business Partners die uitzonderlijke oplossingen hebben geleverd waarmee waarde wordt toegevoegd aan de wijze waarop hun klanten zaken doen.

"Onze reeds lang bestaande missie is om bedrijven en organisaties te ondersteunen bij het versterken van hun concurrentiepositie, door hen te adviseren hoe ze zo optimaal mogelijk de informatie - en communicatietechnologieën kunnen toepassen", zegt Mark de Groot (foto), algemeen directeur BPSolutions. De Groot vervolgt: "Met de toekenning van deze Beacon Award, hebben IBM en onze klanten, die de nominatie hebben ondersteund, geen groter compliment kunnen geven aan onze medewerkers, die sinds vele jaren een onbetwiste reputatie hebben opgebouwd. "Het bevestigt eveneens één van onze fundamentele kernwaarden, namelijk dat we pas tevreden zijn als onze klanten hebben aangegeven tevreden te zijn", voegt De Groot toe.

De Beacon Awards vormen het belangrijkste onderdeel van IBM’s programma ter onderscheiding van haar Business Partners. De aankondiging van de winnaars, die geselecteerd werden uit honderden nominaties, vond heden plaats tijdens de IBM PartnerWorld Leadership Conference in Las Vegas.

"Overal in de wereld leveren onze Business Partners innovatieve op IBM technologie gebaseerde oplossingen aan een grote diversiteit aan klanten," zegt Marc Dupaquier, General Manager, IBM Global Business Partners. "Als Beacon Award Winnaar, ondersteunt BPSolutions op duurzame wijze haar klanten om hun zakelijke en organisatorische doelstellingen te realiseren en we zijn dan ook verheugd om ze te onderscheiden voor hun deskundigheid en streven naar perfectie."

Profiel BPSolutions
BPSolutions adviseert ondernemingen en non-profit organisaties over het ontwerpen, inrichten en implementeren van complexe- en dynamische IT infrastructuuroplossingen. Dit omvat alle benodigde hardware- en software systemen inclusief information management en beheersoftware. BPSolutions Monitoring en Beheer ontzorgt de IT afdelingen van ondernemingen van elk formaat door IT infrastructuur monitoring- en beheerdiensten op afstand en on-site te leveren. De doelstelling is een stabiele infrastructuur met de hoogst mogelijke beschikbaarheid. Het motto is: 'Always Up'. Door het gebruik van monitoring tools in combinatie met ervaren mensen en ITIL 'best practices' worden problemen vroegtijdig gesignaleerd en waar mogelijk voorkomen, aldus Mark de Groot.

BPSolutions werd al eerder onderscheiden met een Beacon Award in 2004 en 2006 en een Europese Choice Award in 2013.

Door: Witold Kepinski

 

Tags:

ICT-branche

Partners