28-01-2014

CA Network Flow Analysis-software maakt gebruik van Cisco 'next-generation'-technologie

Deel dit bericht


CA Technologies komt met een nieuwe versie van zijn CA Network Flow Analysis-software. Dit maakt gebruik van 'next-generation'-technologie van Cisco om IT-afdelingen inzicht in het gedrag en de prestaties van hun applicaties te bieden. Bovendien kunnen zij beter afwijkingen opsporen, service levels verbeteren en de operationele kosten aanzienlijk verminderen.

Netwerkverkeer
CA Network Flow Analysis herkent automatisch meer dan duizend applicaties - wat netbeheerders direct veel zicht geeft op verkeerspatronen en het gedrag van de toepassingen. De oplossing maakt het daarnaast voor netwerkbeheerders eenvoudig om op maat gemaakte toepassingsprofielen te creëren. Het inzicht dat IT-afdelingen op deze manier verkrijgen, stelt hen bovendien in staat om potentiële problemen met de service delivery te achterhalen, om plannen te lokaliseren en te valideren voor nieuwe toepassingen, om het gebruik van netwerkresources te verbeteren en om onnodige kosten voor de infrastructuur te vermijden.

De oplossing koppelt automatisch alarmeringen aan gebeurtenissen die mogelijk impact hebben op de performance en daardoor security-risico's kunnen opleveren. De IT-afdeling kan hierdoor proactief de kritische service levels beschermen, terwijl zij de kosten van het netwerk reduceren.

Cisco-technologie
CA Network Flow Analysis hanteert AVC (Application Visibility & Control)- en NBAR2 (Next Generation Network-Based Application Recognition)-technologie van Cisco om de detectie en analyse van dataverkeer te vereenvoudigen en te integreren. Het verzamelt ook rechtstreeks gegevens van de netwerkapparaten. Dit zorgt ervoor dat de oplossing meer kosteneffectief kan worden geïmplementeerd, onderhouden en geüpdatete, aldus CA Technologies.
 
Door: Witold Kepinski
 
 

Tags:

Netwerken

Partners