15-11-2013

Gartner Benelux Beach House party goed bezocht

Deel dit bericht


Het Gartner Benelux Beach House party in club-restaurant Shoko in Barcelona is goed bezocht. Ruim 600 Nederlandse, Belgische en Luxemburgse bezoekers van het Gartner Symposium IT Xpo 2013 in Barcelona bezochten het feest.

Het feest werd mede mogelijk gemaakt door Gartner, Tectrade, Red Hat, ServiceNow, Verizon Terremark, VMware, NetApp en Xerox. Mediapartners waren Executive People, Dutch IT-Channel en Datanews.

Video
Het hele team van Executive People en Dutch IT-Channel kijkt terug op een fantastische week in Barcelona. De redactie is de hele week druk bezig geweest om het thuisfront te informeren over Gartner Symposium IT Xpo 2013. Surf naar www.executive-people.nl/video voor alle videoupdates en naar de sites of apps van Dutchitchannel.nl en de apps van www.Executive-People.nl voor al het nieuws.

Media en event partner
Behalve de grote stroom content kijken we ook terug op prima ontmoetingen en netwerk momenten tijdens de sponsoractiviteiten, de overheidslunch en de Nederlandse sessie met Gartner-analisten. 

De redactie bedankt alle sponsors voor de mooie samenwerking van de laatste zes maanden op dit project. Noteer alvast in uw agenda Gartner Symposium IT Xpo 2014, dat van 9 tot 13 november 2014 in Barcelona plaatsvindt. Het team van Executive-People en Dutch IT Channel is er weer bij als media- en eventpartner voor de Benelux en hoopt deelnemers van de Gartner Symposium IT Expo 2014 weer te mogen begroeten.

Door: Witold Kepinski


Tags:

ICT-branche

Partners