10-11-2013

Dutchitchannel.nl en Executive-people.nl doen verslag van Gartner Symposium/ITxpo 2013

Deel dit bericht


De redacties van Dutchitchannel.nl en Executive-people.nl doen live verslag van het Gartner Symposium/ITxpo 2013 in Barcelona, waar duizenden CIO's en IT-managers samenkomen.

Tussen 11 en 16 november doen de redacties verslag van het evenement. 'Leading in a Digital World' is dit jaar het thema van het Gartner Symposium/ITXpo in Barcelona. 

Benelux
De veranderingen die plaatsvinden in de IT-markt zijn ingrijpend, en hebben grote gevolgen voor de manier van werken en de positie van de CIO. Steeds meer CIO’s weten dan ook Gartner te vinden voor advies over de te volgen strategie. Het management van Gartner Benelux is ook aanwezig. Dat zijn Marc Swartjes (foto links), regional director Benelux en Thijs van Koppen (foto rechts), Regional Vice President Executive Programs (EXP) Benelux. Traditioneel zijn er ook altijd veel delegates uit de Benelux aanwezig.

Gartner Benelux Beachhouse
Tijdens het Gartner Symposium/ITxpo organiseren Gartner, Executive-People.nl en Dutchitchannel.nl voor de 12e keer de Gartner Benelux Beachhouse netwerkavond voor alle delegates uit de Benelux.

Public Sector lunch
Dit jaar is er ook weer de Public Sector lunch, georganiseerd door BridgeHead en Gartner.

Dutchitchannel.nl en executive-people.nl spreken verder op het Gartner Symposium/ITxpo met diverse leveranciers die nauw met channel partners werken. Tevens plaatsen wij dagelijks video updates, waarbij delegates hun visie geven over het Symposium.

Door: Witold Kepinski

 

Tags:

ICT-branche

Partners