07-11-2013

Co-creatie zorgt voor momentum

Deel dit bericht


Over een maand vindt het Nationaal Management & IT Symposium plaats, ontstaan in een unieke samenwerking van IT-vakverenigingen. Hierin werken het Agile Consortium, ASL BiSL Foundation, BPM Forum, itSMF en Ngi samen rond het thema Co-create. Het Nationaal Management & IT Symposium combineert hiermee de afzonderlijke bijeenkomsten van deze verenigingen, zoals ITSMF. Onlangs heeft ook KIVI NIRIA zich bij het initiatief aangesloten, met 25.000 leden de grootste ingenieursvereniging van Nederland.

Projecten nomineren

Ook in het programma krijgt het thema Co-create steeds meer vorm, onder meer in de vorm van de IT co-create awards. Hierbij worden projecten belicht die de toenemende samenwerking tussen business en IT treffend illustreren.

Het is nog mogelijk voor deze awards projecten te nomineren, ga hiervoor naar de site van het Nationaal Management & IT Symposium

Alle sectoren

Ondertussen is bekend geworden dat het evenement zal worden voorgezeten door Gerdi Verbeet, oud voorzitter van de Tweede Kamer en Voorzitter van het Rathenau Instituut. Haar aanwezigheid illustreert de breedte van het programma, waarbij zowel onderwerpen uit de publieke sector als het bedrijfsleven aan bod komen. Frits Bussemaker zal bijvoorbeeld in een aantal college tour-sessies spreken met diverse mensen die het thema Co-create beloichamen, onder wie Kolonel Hans Damen, Ambtenaar 2.0 van het jaar, en Charel van Hoof, SVP CIO van Philips IT Applications.

Klik hier voor het volledige programma

 

 

 

Tags:

ICT-branche

Partners