02-10-2013

Brink Groep optimaliseert IT-aanbod voor bouw- en vastgoedsector

Deel dit bericht


Brink Groep heeft in de afgelopen maanden via een overname van Kontek, een fusie van haar automatiseringsbedrijven en het opzetten van een joint venture een nieuwe organisatie gebouwd. 

Met deze transformatie van de organisatie wordt geanticipeerd op de veranderingen in de markt en wordt groei gerealiseerd, zo meldt Bink Groep op zijn site: "De overtuiging is dat het beter kan en moet in de bouw- en vastgoedsector en dat op deze wijze kan worden bijgedragen aan vernieuwing. De verschuiving van aandacht naar voorraadvraagstukken, de noodzaak tot vernieuwing en informatisering van werkprocessen, de behoefte aan andere financieringsbronnen en de noodzaak tot vernieuwende aanpak van gebiedsontwikkeling zijn de aanleiding geweest"

Vanaf 1 oktober 2013 opereren vier bedrijven met Brink Groep als fundament zowel zelfstandig als gezamenlijk in de markt en kunnen zo flexibel en gericht inspelen op de veranderende vraag. Brink Management & Advies richt zich op (complexe) projecten en vraagstukken in de bouw-, huisvestings- en vastgoedwereld.  innvire biedt door analyse en diagnose van werkdynamiek, conceptontwikkeling en verandermanagement nieuwe huisvestingsoplossingen voor organisaties.

Kontek geeft inzicht in vastgoed. Kontek inventariseert vastgoedbezit en adviseert op het gebied van onderhoud, kosten en duurzaamheid. Ibis is een fusie van Brink Automatisering en KPD Automatisering, spelers in software voor de bouw-, vastgoed- en GWW-sector. Het Integraal Bouw Informatie Systeem -Ibis- laat alle betrokkenen in deze sectoren samenwerken.

Met meer dan 250 professionals leveren de vier bedrijven Brink Management & Advies, innvire, Kontek en Ibis hun klanten allerleid diensten.

Door: Witold Kepinski



  

Tags:

ICT-branche

Partners