11-07-2013

PQR presenteert IT-Galaxy 2013

Deel dit bericht


Voor de vijfde keer op rij organiseert PQR het kenniscongres IT-Galaxy. Op 1 oktober 2013 toont PQR u in 1931 Congrescentrum Brabanthalen te Den Bosch, samen met haar partners, de laatste ontwikkelingen, mogelijkheden en visie op de werkplek en het datacenter van morgen.De flexibiliteit om de dag in te delen zoals het voor de gebruiker het beste uitkomt, blijkt een beproefde succesformule, zowel voor mens, als ook voor IT en business. Data en applicaties dienen hiervoor op ieder gewenst moment, veilig en beschikbaar te zijn. Het gaat dus niet meer om IT, maar om wat je ermee doet.

Bas ter Heurne, Sales Manager PQR: “Op IT-Galaxy krijgt u door de ruime keuze aan diverse tracks inzicht in de beschikbare oplossingen voor de werkplek en het datacenter van morgen. U wordt geïnspireerd om de route naar 2020 te bewandelen. Route 2020: keep IT simple!”

Sneak preview: PQR Experience Center
Zoals u van PQR gewend bent, voert inhoud de boventoon. De dag bestaat uit een ruime keuze aan keynotes, parallelle sessies en klantcases. Het programma is zorgvuldig gekozen en te bekijken op de event-website http://www.it-galaxy.nl/. In de closing keynote van IT-Galaxy laten Ruben Spruijt (CTO) en Jits Langedijk (Consultant) u een sneak preview zien van het PQR Experience Center. Een spectaculaire state of the art demo over dé werkplek van morgen.

Tussendoor kunt u op de beursvloer van gedachten wisselen met PQR’s partners: hoofdsponsor NetApp, goudsponsors Citrix, HDS, HP, SPS en VMware, zilversponsors Arrow, Cisco en RES Software en exposanten Kemp, Plantronics, Veeam en WatchGuard. De dag wordt afgesloten met een surprise act.

Gratis entree en kans op een Microsoft Surface Pro
Het congres is gericht op eindgebruikers die werkzaam zijn bij organisaties met minimaal 100 werkplekken; van systeembeheerders tot en met CIO’s. Het congres is inclusief een uitgebreide lunch gratis te bezoeken. Als bezoeker maakt u bovendien kans op een Microsoft Surface Pro wanneer u mee twittert met de tekst #itgalaxy in uw bericht. Kortom, alle redenen om u direct aan te melden via http://www.it-galaxy.nl/!

Tags:

ICT-branche

Partners