18-06-2013

SLTN door ORACLE uitgeroepen tot Technology Business Partner van het jaar

Deel dit bericht


SLTN is door Oracle uitgeroepen tot beste Technology business partner van het jaar. 

De prijs is op 17 juni uitgereikt tijdens het Oracle event in Noordwijk. “SLTN heeft in economisch lastige tijden fors geïnvesteerd in Oracle technologie en heeft de nieuwste Oracle Exadata X3 gekocht voor haar managed services, Cloud en proof of concepts. SLTN werkt nauw samen Oracle en diverse ISV’s om klanten te kunnen laten kennismaken met deze specifiek op Oracle software afgestemde technologie.    
 
“Met de toekenning van deze award voor beste Nederlandse Oracle Technology Business Partner spreekt Oracle haar waardering uit voor de activiteiten die SLTN ontplooit op het gebied van Oracle. SLTN is trots op deze erkenning” aldus Eugene Tuijnman (foto), CEO van SLTN. Met name de ervaring en trackrecord van SLTN op het gebied van Datacenter oplossingen, Cloud en Managed Services heeft Oracle doen besluiten deze prestigieuze award aan SLTN toe te kennen. 

“De Oracle Exadata technologie past naadloos in het SLTN concept voor het ontzorgen van ICT. Klanten willen technologie gebruiken, niet ontwerpen of uitvinden. Oracle Exadata gecombineerd met Oracle software is perfect op elkaar afgestemd en biedt naast het probleemloos in productie nemen ook forse voordelen op het gebied van Total Cost of Ownership waardoor investeringen zeer snel terugverdiend worden. In combinatie met maatwerk financieringen van Oracle kunnen klanten zonder grote uitgaven toch beschikken over de nieuwste technologie waardoor besparingen op beheerskosten en software licenties fors kunnen worden verlaagd”, aldus Eugene Tuijnman. 
 

Tags:

ICT-branche

Partners