31-05-2013

Dutch IT Channel Cup heeft al verschillende deelnemers

Deel dit bericht


Op de greens van Prise d’eau Golf in Tilburg slaat de IT-channel op 17 september 2013 af voor de eerste Dutch IT Channel Cup. De eerste aanmeldingen zijn binnen van IT-leveranciers, distributeurs en resellers.

In sportieve en informele sfeer worden tijdens de Dutch IT Channel Cup nieuwe contacten gelegd en bestaande versterkt. Beginners krijgen eerst les van een professional en spelen daarna een wedstrijd op de golfbaan. De organisatie wordt verzorgd door Dutch IT-Channel B.V., in samenwerking met Publish2Connect, uitgever van Executive-People.nl en BI-platform.nl.De Dutch IT Channel Golf Cup staat open voor iedere organisatie die een rol speelt in de IT-channel (vendors, distributeurs en resellers). U kunt zich voor dit unieke evenement als team (flight) inschrijven (4 personen per flight) of voor de clinic.

Gartner
De Dutch IT Channel Cup is een compleet verzorgde dag, inclusief een contentprogramma in de ochtend, met als onderwerpen Cloud Computing en Big Data. Zo verenigen we het nuttige met het aangename!

Inschrijven
Gezien de verwachte belangstelling is tijdig reserveren gewenst. Voor alle informatie surf naar deze link.

Voor meer informatie en/of aanvullende (sponsor) wensen kunt u contact opnemen met:
Rob de Kleijnen, telefoon 06-402 36 803 of e-mail: rdekleijnen@executive-people.nl

U bent er op 17 september toch ook bij?

Met vriendelijke groet,  

Witold Kepinski, hoofdredacteur Dutch IT-Channel

Tags:

ICT-branche

Partners