05-12-2019

Stibo Systems kondigt EMEA-partneradviesraad aan

Deel dit bericht

Stibo Systems, leverancier van master data management-oplossingen) kondigt haar Partneradviesraad (PAB) voor de EMEA-regio aan. Stibo Systems heeft een recordbrekende groei doorgemaakt in de EMEA-regio, die werd gevoed door haar sterke partnerecosysteem. Hierdoor ontstond behoefte aan een speciale Partneradviesraad.

Het doel van de PAB is om MDM-experts samen te brengen om een ​​strategische, open discussie met Stibo Systems-leidinggevenden aan te gaan, zodat een ​​voortdurende open uitwisseling van informatie tot stand wordt gerbacht die alle partijen ten goede komt. Dit forum biedt PAB-leden een unieke kans om ideeën uit te wisselen met hun tegenhangers van Stibo Systems en de strategie, oplossingen, services, verkoop en activiteiten van Stibo Systems positief te beïnvloeden.

Christian Oertzen, president EMEA bij Stibo Systems, zegt altijd op zoek te zijn naar overtuigende feedback van vertrouwde partners. “Onze eerste Partner Advisory Board-bijeenkomst in EMEA werd in die geest gehouden en we kijken ernaar uit om de feedback te geven die we hebben ontvangen van deze uitzonderlijke groep leiders. De tweerichtingscommunicatie tussen ons team en PAB-leden zal een sleutelrol spelen in onze partnerstrategie."

De inaugurele bijeenkomst van de Partneradviesraad vond plaats in Amsterdam en was het perfecte platform om partners samen te brengen die actief bezig zijn met oplossingen voor klanten die Stibo Systems-producten gebruiken. Het bestuur komt eenmaal per jaar en door middel van regelmatige online vergaderingen bijeen.

"Onze eerste bijeenkomst was een onmiskenbaar succes met buitengewone inhoud, sprekers en een open professionele dialoog over de toekomst van het partnerprogramma," zegt bestuurslid Tobias Nilsson, Director Consulting Services bij CGI Scandinavia. "Leden werkten samen met Stibo Systems om verbeteringen te leveren op basis van input van de PAB en vanuit het perspectief van een partner."

Meer informatie: Stibo Systems

Partners