06-12-2016

myBrand beheert SAP-omgeving provincie Noord-Holland

Deel dit bericht

SAP-dienstverlener myBrand is door de provincie Noord-Holland geselecteerd voor de hosting van hun SAP-omgeving en het bijbehorende technische en functionele beheer. De keuze voor myBrand is het gevolg van een Europese aanbestedingsprocedure.

myBrand waarborgt de continuïteit van de SAP-omgeving zodat interne werkprocessen, zoals financiën, HR en inkoop, probleemloos verlopen. De provincie kan zich hierdoor focussen op de innovatie van haar bedrijfsprocessen en deze nog efficiënter inrichten.
 
SAP HANA
De hoofdtaken van myBrand bij de provincie Noord-Holland bestaan uit de hosting, optimalisatie en het primaire beheer van de SAP-omgeving. Daarnaast maakt de provincie wellicht de komende jaren de overstap naar het SAP HANA platform, iets waar myBrand veel ervaring mee heeft. De provincie had behoefte aan een stabiele sparringpartner die proactief meedenkt over nieuwe technologische mogelijkheden, en value for money biedt. myBrand, dat onlangs voor het tweede achtereenvolgende jaar een 100 procent score behaalde in het Giarte Outsourcing Performance onderzoek, bleek het beste in dit plaatje te passen.

Meer informatie: myBrand

Company:

myBrand

Partners