29-08-2016

Nimble Storage Predictive All-Flash arrays gecertificeerd voor SAP HANA

Deel dit bericht

Nimble Storage kondigt aan dat haar Predictive AF-Series All-Flash arrays door SAP zijn gecertificeerd als enterprise storage oplossing voor het SAP HANA platform. Nimble Storage is leverancier van Predictive Flash storage-oplossingen.

De certificering is aanvullend op de SAP HANA certificering die Nimble eerder verkreeg voor haar Adaptive Flash CS-Series, als enterprise storage-oplossingen voor het SAP HANA platform.
Volgens VP solutions and alliances Dan Leary bij Nimble Storage is het Nimble Storage Predictive Flash platform ontworpen om het gat tussen apps en data voor veeleisende SAP-workloads te dichten. “Het biedt geweldige ondersteuning voor SAP-applicaties en -infrastructuur. Deze Nimble Storage oplossing voor SAP HANA onderstreept onze innigere relatie met SAP, wat wordt aangetoond met deze verschillende certificeringen voor Nimble All-Flash en Adaptive Flash arrays.”

Optimaliseren
Het Nimble Predictive Flash platform in combinatie met SAP HANA stelt volgens het bedrijf IT-organisaties in staat om snel workloads op SAP HANA neer te zetten en de prestaties ervan te optimaliseren. Nimble All-Flash en Adaptive Flash arrays moeten het mogelijk maken hoge niveaus van opslagcapaciteit, databescherming en beschikbaarheid in lijn te brengen met veranderende eisen vanuit de business. Volgens Nimble Storage versnellen de betreffende arrays in combinatie met SAP HANA de implementatie van SAP, verbeteren ze responstijden en maken ze met behulp van zero-copy cloning direct SAP-systeemkopieën aan.

Meer informatie over het partnerschap tussen Nimble Storage en SAP en de gezamenlijke oplossingen

Company:

SAP

Partners