28-07-2016

Goldfish ICT en Pinetree Solutions bundelen krachten

Deel dit bericht

De adviesbureaus Goldfish ICT en Pinetree Solutions gaan samen verder onder de naam Goldfish ICT. Dankzij de krachtenbundeling is het nieuwe bedrijf in staat om een breder aanbod van SAP-diensten aan haar klanten aan te bieden.
 
Goldfish ICT levert al ruim vijftien jaar IT-diensten aan de branches Food, Agro, Life Sciences en Chemicals. Haar oplossingen combineren de eigen kennis en best practices met de ERP-applicaties van SAP voor de ondersteuning van processen zoals inkoop, verkoop, productie, financiën, voorraadbeheer en planning.
 
Pinetree Solutions maakt sinds de start van de onderneming in 2012 deel uit van de Goldfish-familie. Als SAP Cloud Partner richtte Pinetree Solutions zich in eerste instantie volledig op SAP Business ByDesign en SAP Cloud for Customer. Door een verticale focus op de professional services en de wholesale markt, is de strategie van Pinetree Solutions in lijn met die van Goldfish ICT en lag een integratie van de twee bedrijven voor de hand.
 
Grotere meerwaarde
Volgens medeoprichter Hein Kivits van Pinetree Solutions zijn de beide bedrijven samen beter in staat om klanten binnen de verticals de juiste oplossingen te bieden.” Het samenvoegen van de twee ondernemingen ondersteunt het verder door ontwikkelen van onze verticale oplossingen, bijvoorbeeld door de inzet van SAP S/4HANA voor specifieke industrieën." Het gaat niet om de producten die gebruikt worden, maar om de meerwaarde die een klant binnen een specifieke branche met een oplossing geboden wordt, meent Kivits. "Die meerwaarde wordt alleen maar groter nu we nog beter van elkaars branchekennis, ervaring en services gebruik kunnen maken. Samen hebben we een veel bredere propositie."

Meer informatie: Goldfish ICT

Tags:

SAP, Hana

Company:

Goldfish ICT

Partners