Industrial IoT awareness workshop
(22-09-2016)

Deel dit bericht

Het buzz-woord IoT (Internet of Things) vliegt ons om de oren. Maar wat is het nu eigenlijk. Is het echt zo nieuw? En waarom is het opeens hot?

Tijdens de workshop “Industrial IoT awareness” zullen we na een korte introductie ingaan op de vele mogelijkheden die IoT met zich meebrengt in zakelijke-, productie- en industriële omgevingen. We kijken hier vooral vanuit het organisatie aspect: hoe kan het producten interessanter maken voor jouw eindklant, hoe kunnen we het productieproces efficiënter maken en hoe kunnen we, door meer informatie te verzamelen, slimmere beslissingen maken.

Tijdens deze workshop behandelen we verschillende cases en technieken. We brainstormen gezamenlijk over mogelijkheden en onmogelijkheden. Het interessante aan deze workshop is dat door het deelnemen van medewerkers van verschillende bedrijven er een levendige discussies ontstaan over toepassingen en kansen.

De volgende IoT Awareness Workshop is op donderdag 22 september op onze locatie in Capelle aan den IJssel. De workshop start om 13.00 uur en zal rond 17.00 uur worden afgesloten.

Aanmelden

Company:

AXIANS

Partners