16-06-2016

Interxion biedt in nog meer Europese landen toegang tot Microsoft ExpressRoute

Deel dit bericht

Interxion, een toonaangevende Europese leverancier op het gebied van cloud- en carrier-neutrale datacenterdiensten, maakt bekend dat het zijn Cloud Connect-dienst uitbreidt in nog eens vier Europese landen. Na Interxion’s datacenter campussen in Amsterdam, Frankfurt en Londen, is het Cloud Connect-platform nu ook beschikbaar in de datacenters in Parijs, Stockholm, Frankfurt en Brussel. Met Cloud Connect kunnen eenvoudig private verbindingen tot stand worden gebracht met onder meer Microsoft ExpressRoute.

Wanneer organisaties ertoe overgaan steeds meer applicaties in de cloud onder te brengen, kunnen ze te maken krijgen met uitdagingen op het gebied van compliance, performance en betrouwbaarheid. Uitdagingen die grotendeels zijn toe te schrijven aan het feit dat de verschillende omgevingen die samen de hybride oplossing vormen, doorgaans via het reguliere internet met elkaar worden verbonden. Met ExpressRoute daarentegen kunnen organisaties private netwerkverbindingen tot stand brengen met de suite aan Microsoft Azure cloud-diensten. Dankzij deze private verbindingen kunnen ze betere en meer voorspelbare netwerkprestaties realiseren, met SLA’s waarin de beschikbaarheid wordt gegarandeerd.

Interxion verbindt bedrijven met Microsoft ExpressRoute via zijn Cloud Connect-platform. Cloud Connect biedt private, high-performance en kosteneffectieve connectiviteit voor enterprises en IT-dienstverleners met de cloud-omgevingen van hun keuze. Het platform stelt managed service providers in staat om uitvoering te geven aan de hybride IT-strategie van hun klanten en optimale prestaties te realiseren voor hun applicaties.

‘Het overgrote deel van de organisaties maakt vandaag de dag al gebruik van de voordelen die cloud computing biedt. Steeds meer organisaties zetten hierbij in op het hybride model. De uitbreiding van onze Cloud Connect-dienst betekent dat onze klanten die colocatiediensten afnemen in Duitsland, België of de Nordics nu ook private toegang met voorspelbare performance hebben tot hun publieke cloud-infrastructuur’, zegt Interxion’s Strategy en Marketing Director Vincent in ‘t Veld. ‘Voor managed service providers die hun diensten aanbieden vanuit onze datacenters, betekent dit dat ze hun enterprise klanten schaalbare en high-performance hybride oplossingen kunnen bieden.’

Tags:

Datacenters

Company:

Interxion

Partners