Hitachi Information Forum
(05-02-2015)

Deel dit bericht

Neem deel aan het Hitachi Information Forum op donderdag 5 februari 2015, in het recent geopende Europese distributie center van HDS in Zaltbommel. U krijgt waardevolle inzichten en praktische tips om u te ondersteunen in het transformeren van ruwe data in de real-time informatie die u nodig heeft om innovatie in uw organisatie door te voeren. Innoveer met informatie.

Definieer de infrastructuur voor de toekomst – creëer de basis voor Enterprise private clouds die flexibel, geautomatiseerd en altijd beschikbaar zijn.

Vergroot de flexibiliteit en wendbaarheid van uw bedrijf met Converged oplossingen – combineer de mogelijkheden van de cloud en intelligente software op een kosten efficiënte manier.

De toekomst van Big Data – A One Hitachi View – ontdek hoe de eigen ervaringen van Hitachi helpen om Big Data om te zetten in concrete waarde voor bedrijven!

Het Hitachi Information Forum is de ideale plek om inspiratie op te doen tijdens de Hitachi keynotes, daarnaast zullen onze strategische partners hun visie en oplossingen delen tijdens presentaties en in het Networking Area. Tijdens de twee Customer Reference Cases zult u waardevolle praktijkinformatie ontvangen.

Hitachi Genius Bar - Leg uw technische vraagstukken voor aan Hitachi en haar partners tijdens een whiteboard sessie aan de Hitachi Genius bar in het Networking Area.

Tussen de sessies door is er voldoende tijd om onder het genot van een hapje en een drankje te netwerken op de zeer bijzonder locatie die speciaal voor dit forum opengesteld wordt.

De dag zal afgesloten worden met een inspirerende keynote van Daan Roosegaarde, kunstenaar, ontwerper en tafelgast bij 'De Wereld draait door'. Roosegaarde houdt zich bezig met de vraag hoe kunst en technologie ingezet kan worden om de relatie van de mens tot zijn omgeving te versterken. Zijn interactieve ontwerpen, waaronder de 'Smart Highway' en het 'Van Gogh Bicycle Path' zijn over de hele wereld te zien.

Bent u een IT executive die zich aan wil passen aan constante verandering, een storage professional die up to date wil blijven of een business manager die effectieve IT oplossingen nodig heeft? Reserveer dan vandaag uw plaats voor het Hitachi Information Forum!

Agenda
10:00u - Registratie
11:00u - Aanvang plenaire sessies
13:15u - Networking lunch
14:15u - Vervolg plenaire sessies
17:15u - Afsluitende receptie

Partners