07-05-2014

SAP en VMware introduceren het SAP HANA-platform op VMware vSphere 5.5

Deel dit bericht


SAP en VMware introduceren het SAP HANA-platform op VMware vSphere 5.5, zo melden de twee partners op de EMC World 2014 conferentie in Las Vegas. 

Door de combinatie van SAP HANA met VMware vSphere 5.5, een onderdeel van de VMware vCloud Suite, kunnen volgens de twee partners klanten hun datacenters vernieuwen en vereenvoudigen.

De SAP HANA-ondersteuning voor een gevirtualiseerde omgeving met VMware vSphere 5.5 zal helpen bij het verder vereenvoudigen en stroomlijnen van datacenter-operations, door het implementeren van een virtualisatiestrategie voor het datacenter. Het versnelt ook de provisioning van nieuwe SAP HANA-instances. 

SAP HANA op vSphere is vrijgegeven voor klanten op gecertificeerde SAP HANA-appliances of op SAP HANA toegesneden datacenter integration application -verified hardware. Tot 1TB en 32 physical cores (64 virtual cores) per VMware vSphere-instance worden ondersteund.

SAP HANA ondersteunt VMware vSphere-mogelijkheden voor beheer van klantsysteemomgevingen, inclusief vMotion, Distributed Resource Scheduler (DRS) en VMware High Availability (HA).

Best-practices zijn beschikbaar via de SAP Notes-tool en www.saphana.com.

SAP en VMware zijn van plan hun sterke samenwerking voort te zetten en meer geavanceerde mogelijkheden te bieden voor SAP HANA op gevirtualiseerde omgevingen en meer implementatie-opties aan SAP HANA-klanten.
 

Partners