12-02-2014

IBM PartnerWorld 2014: Tectrade beloond met twee Beacon Award Finalist onderscheidingen

Deel dit bericht

 

Tijdens de IBM PartnerWorld Leadership Conference in Las Vegas, Nevada is Tectrade door IBM onderscheiden met twee Finalist Awards tijdens de uitreiking van de prestigieuze Beacon Awards. In de categorie ‘Outstanding Competitive Solution’ werd Tectrade als finalist erkenning gegeven voor de uitstekende prestaties in het positioneren en verkopen van onderscheidende, competitieve oplossingen op het gebied van IBM Systems, Software en Storage Solutions.

In de categorie ‘Smarter Storage Solution’ werd Tectrade door IBM geroemd als service en solution provider op het gebied van ‘Smarter Storage’. "Het is uniek dat een IBM Business Partner in twee categoriën wordt uitgeroepen tot Beacon Award Finalist. Het onderstreept het vertrouwen dat IBM in Tectrade heeft en de intensieve samenwerking op het gebied van IBM Software, IBM Cloud, IBM Systems en IBM Storage", aldus Ronald van Heek, CCO, die de Awards in ontvangst nam. “Deze onderscheidingen zijn een beloning voor ons team en een erkenning voor hun continue investeringen in hun skills en expertise. Deze awards zijn dan ook voor hen! Daarnaast is het een bevestiging dat onze samenwerking met IBM tot zeer mooie, competitieve en marktleiden oplossingen leiden, welke tot succesvolle implementaties leiden bij onze klanten.”

De awards werden uitgereikt door Marc Dupacqier, binnen IBM wereldwijd verantwoordelijk voor het channel beleid. IBM feliciteerde Tectrade met de twee Finalist Awards: “We applaudiseren voor jullie inspanningen en waarderen de bijdrage van Tectrade enorm. Het winnen van twee awards is een enorme prestatie, een hoogtepunt voor de indrukwekkende inspanningen van Tectrade innovatieve op IBM technologie gebaseerde oplossingen te leveren aan Tectrade’s klanten.”

Beide awards warden door IBM toegekend aan Tectrade gebaseerd op succesvolle implementaties bij klanten van Tectrade.

Van Heek: “Ons team van Design Architecten is als geen ander in staat om samen met ons Client Management Team innovatieve, onderscheidende server en storage oplossingen te creeren voor onze klanten. In een tijd waarbij de waarde van data alsmaar toeneemt en eisen ten aanzien van performance en beschikbaarheid enorm toenemen, is het van belang om samen met IT specialisten bij onze klanten, vernieuwende IT oplossingen te ontwerpen. Bij een aantal retail bedrijven implementeerden we Virtual Optimized Storage oplossingen op basis van IBM Storwize technologie met grote hoeveelheden, super snelle Flash storage in combinatie met hoge capaciteits SAS disk technologie. Op deze manier werd de performance van ERP, CRM en Business Intelligence oplossingen significant verbeterd, zodat de business beter kan renderen. IBM’s System Storage en Storage Software oplossing zoals FlashSystems, DS8870, Storwize en SAN Volume Controller vormen de basis voor onze Virtual Optimed Storage oplossingen en bieden gebruikers ongekende operationele, business en financiele voordelen.”

Tectrade is een van de weinige internationale Storage Specialist Partners van IBM met kantoren in Nederland, de UK, Australie en de Verenigde Staten. Met klanten over de gehele wereld is Tectrade een internationale IT Service Provider met een focus op Infrastructure & Cloud Solutions, DataProtection, Managed Services en Application Infrastructures. Als internatione Specialist Partner voor IBM op het gebied van Storage, PureSystems, PowerSystems en System X is Tectrade een van de grotere Premier Partners in Europa en een van de grootste Service Provider voor Tivoli Storage Manager backup en recovery in de wereld.

Voor meer informatie over Tectrade’s Smarter Storage Solutions: www.tectrade.nl

 

Tags:

Storage

Partners